en sak: LYSSNA !


SOOOOOOMMAR NUUUU TACCCCKKK !!!

what a day

Vilken dag, humöret som en berg&dalbana.. Dagen började med tenta som gick huuuuur dåligt som helst. Allt det vi tjejer har suttit och övat på var precis som vad-fan-har-vi-gjort-dessa-dagar... Men tentan är done n done ! Efter det åt vi tjejer på restaurang och fick även goda chokladkakor som efterrätt. Efter skolan jobbade jag i två timmar och nyss krängde jag pizza. Tänkte ta fram chipsen, colan till top model och project runway. Så jävla sugen på chips sedan helgen hahaha. Det enda som skrivs i min blogg är om mat, märks det att man älskar mat ?



Igår: "vi är värda fika för att vi tentapluggar

Idag: "tröstäter för att tentan gick åt skogen"

För ikväll är det utröstning

Har precis ätit en massa men är fortfarande sugen på något.. Pannkakor eller scones, hmmm det är frågan. Tänkte läsa lite sen, eftersom inte öppnat blocket med alla anteckningar i idag. Sedan vid 21.00 tiden är det BB ! Det är huuuur kul som helst hahahaha sitter och skrattar varje gång jag ser på det, med och åt de ! haha :D Så alla BB-lovers där ute missa inte utröstningen ikväll :)


En fin serbisk kärlekslåt.

chill dag

Idag var jag ner på stan för tanken var att vi tjejer skulle plugga, jag vet, ett jävla tjat om detta jävla pluggandet hahahaha. Men har tenta nu i veckan och veckan efter så ni kommer få höra det lite till... sorry! Men vi pallade inte plugga så handlade mat och sedan gick vi in på åhlens och hittade två scarfs/halsdukar som var fina och dessutom på rea så då var jag tvungen att slå till när det var så billigt. Dessutom är de huuuur MJUKA som helst!


Var tvungen att testa med skinnjackan och solbrillorna på. Använder solbrillor varje dag pga vi har så fint väder här i Ume och får mig att längta ännu mer till VÅREN nu. Halva halsduken är svart och andra halvan randig.

Fest

Precis tryckt i mig lite mat och sedan blev jag sugen på morötter & dipp! Så himla gott. Igår blev det plugg med tjejerna och sedan lagade jag en SUPER GOD kycklinggryta som bara var mh mh mh. Sedan var det förfest hos Emma och sedan mot Rex där vi skaka rooompa lite och avsluta på MAX. Perfekt lördag med mina fina tjejer.




jobb

Soffan är min bästa vän i mitt hem hahahaha, så jävla skönt att bara chilla i soffan, se på tv och ba äta ! LIVET. Dagen började med ett roligt och bra sms, följt av tvätt och städ på morgonen. Gick sedan iväg och provjobba för i mitt sms var en förfrågan om jag ville provjobba och jobbet är mitt, HURRA HURRA! Så jävla glad jag blev. Min helg är gjord ! Annars har jag bara varit på stan och gjort lite ärenden, även pratat i tele i huuuuur många timmar som helst idag, helt stört hahaha från 5 till ca halv 11 på kvällen. Pga det brände jag min fiskgratäng, oooofta det händer mig ?! NEVER... Men nu ska jag sova, ska upp tidigt och plugga med tjejerna på bibblan sedan utgång så antagligen hörs vi på söndag någon gång. Ha en TOPPEN HELG allihopa !


bränd till max!

Äntligen heeeeelg !

ÅÅÅÅÅH vilken underbar dag.. Vaknar upp till världens bästa sms, kommer berätta mer om det sen, i alla fall, solen skiner och det är helt enkelt en toppen dag ! Ska träffa Alex senare på stan idag det var ett tag sedan vi sågs. I tisdags fick Alex sin lägenhet, den allra första är alltid speciell. Den var iaf super fin och tror hon verkligen kommer att trivas där. Hon och lilla (stora) ture hahaha :D Efter stan tänkte jag faktiskt hem och plugga. Tentan närmar sig och är så värt att stanna hemma en fredagkväll och plugga för att klara tentan :) Helgen är ju inte slut, imorgon varvar vi plugg med utgång !


onsdag

Varit mycket plugg de senaste dagarna så har inte spenderat så mycket tid här, vid min kära dator hehe. Idag satt vi tjejer på Cafe station nere på stan och pluggade. Tråkigt väder idag, bara snöat... suck! Har kollat på top model sverige på tv3play, sedan på efterlyst och nu Livet blir bättre. Gud, vad känslig jag har blivit. Fastnar vid de här känsliga, allvarliga programmen och blir alldeles till mig hur hemsk/sorglig världen är. Att man inte bara kan respektera och älska alla, våld löser inget!



Söndag

Sitter i soffan och chill pluggar denna söndag. Skönt att inte känna stress när man är ledig en hel dag som denna. Alldeles strax börjar BIG BROTHER wohoooo ! BTW har jag bestämt mig för att äta nyttigt och verkligen hålla detta (spec. nu när jag inte har tid att ta mig till träningen pga allt plugg) ska jag iaf försöka gå upp 20 min tidigare för att träna mage och rumpa ! Brukar träna det varje dag men har inte gjort något alls på en vecka. Då är det bäst att äta nyttigt när man inte tränar! Så, tänkte faktiskt göra te och äta vindruvor till BB! :) Har varit nyttig hela dagen. Tänkte, varför ska man alltid börja på en måndag bara för det är en ny vecka? Det håller ju ALDRIG, allt handlar om självdisciplin.


Mys

Ska strax ut i köket och laga lite mat denna lördag. Tänkte sedan se en bra film, the bodyguard med Whitney Houston på tv 3! Fin film. Mjukiskläderna är på och så jävulskt skönt denna kväll. Det är världens oväder ute, jag är trött på denna vintern aaaaaaah! Ge mig sol å värme FÖRFAN.

semlor å sånt

Sitter nu på villan (kåren) med Lovisa, Ida å Emma. Villan bjuder på semlefest, HURRA! Klämmer in en andra semla haha. Ska snart vidare med Lovisa till bibblan å plugga lite denna härliga lördag. Det väntas bli snöstorm i Umeå idag, usch! Nu ska Jag var lite social LATER

pannkaks fest



fretagg

Sitter här och pumpar musik. Nej, inte enbart för det är fredag idag men spelar högt alla dagar i veckan och speciellt mellan 22.00-24.00 på vardagarna. Vet mina grannar älskar mig ändå ! ;) Har varit i skolan hela dagen idag och bara varit på föreläsningar. Brukar vara ledig på fredagarna (alltid) och vi har heller aldrig så långa föreläsningar, men ibland får man ta smällarna.

Ska till köket strax och göra lite pannkakor, så jävla sugen på det !!! Btw, har hittat ett coolt fotoprogramm till mobilen med olika effekter osv osv, diggar det som fan !



Trevlig fredag !

sommar feeling

Gud vad jag vill ha sommar nu. Gå nude om dagarna, tropiskt väder, sena nätter och allt det oväntande som händer om somrarna som är så fantastiskt underbart.



Lyssna på låten, blir sjukt taggad till att fiesta och sommar !!!!!

It comes and goes in waves...

Jag älskar att upptäcka ny musik. Något nytt och fräscht. Man lyssnar jämt på samma låtar eller typen av låtar. Denna låten har jag nyligen upptäckt. Den är verkligen speciell på många sätt, av någon anledning. Absolut en utav alla favoriter.




Hey hoe, lets go

Dagen var verkligen segare än vad jag trott. Stack hem efter föreläsningen och vilade i soffan i kanske tre till fyra timmar (inte sovit). Har varit välbehövligt. Ska försöka lägga mig tidigare ikväll, eller jag måste verkligen det!!

Men jaja nog tjatat om hur trött jag är finns värre saker i livet haha. Igår, spenderade jag dagen med Alex. Vi åt god soppa som hennes pappa lagat, vi bakade, och krängde EN MASSA framför top model och en prinsessas dagbok.
En bra dag med en bra vän helt enkelt.


Hey hoe, lets go

Dagen var verkligen segare än vad jag trott. Stack hem efter föreläsningen och vilade i soffan i kanske tre till fyra timmar (inte sovit). Har varit välbehövligt. Ska försöka lägga mig tidigare ikväll, eller jag måste verkligen det!!

Men jaja nog tjatat om hur trött jag är finns värre saker i livet haha. Igår, spenderade jag dagen med Alex. Vi åt god soppa som hennes pappa lagat, vi bakade, och krängde EN MASSA framför top model och en prinsessas dagbok. En bra dag med en bra vän helt enkelt. Här kommer en av mina absoluta favoritlåtar.

Har precis upptäckt den och älskar när man hittar något helt nytt, aldrig hört eller sett förut!


godmorgon

Vilken jobbig morgon, varit vaken sedan 05.00 och inte kunnat somna om, orkaaa att dagen redan är förstörd. La mig 00.30 alltså 4,5 timmes sömn. Ingen skönhetssömn inte här inte, kommer gå runt som en zombie idag... Ska va på skolan nu vid 08.15 till halv 3, sen ska vi plugga... lust att dra täcket över huvet och sova bort denna onsdag.. haha nej, ska kliva upp nu och försöka orka med dagen. Hoppas ni andra är pigga och glada :)

alla ღ dag

Dagen i ära spenderas med Alex! :) Vad vi ska hitta på idag är en hemlis tihi. Något som är extra grymt att kärlekens dag inträffa på en tisdag detta året är att det går Top model Sverige och Project Runway på tv. Har verkligen tjatat och längtat sedan helgen till dessa två programm.. hahaha jävla freak jag är ! Inte ett dugg romtantiskt ;)

Hoppas ni alla där ute får en toppen dag, för det ska jag ha i alla fall ! :)



SKÅL! hehe, skämt å sido! Men min förra dator krascha där alla bilder var och hade ingen backup å på den nya har jag ju inga bilder ännu, så ni får en fest bild på mig å Alex.

"Let's Hear It For The Boy"


Såg Footloose igår med Alex och digga den låten direkt faktiskt. Så, tänkte kickstarta morgonen med denna härliga låt!

maaaaat


Fiskpinnar, potatismos (hemmagjord) sallad o sås. Hatar inte mat inte ! :D

söndag

Strålande sol och endast - 2° i Umeå, hurra! Tänkte bege mig till ICA för att handla lite mat inför kommande veckan så man har lunch till skolan och evetuellt lite ingredienser till mina äppelmuffins jag tänkte baka nu på eftermiddagen. Så, blir mycket matlagning, bakning och för att inte tala om disk... Senare kommer Alex på besök som vanligt på söndagarna ska bli mysigt.


inte för att denna bilden passar in till inlägget men den är HUUUR GOLLIG SOM HELST ! skulle kunna äta upp den :)

Big Brother

Läääääängtar tills BB ska börja! Ska bli så jävla ball. Nedräkningen har redan börjat.
Här nedan kommer lite bilder å klipp från förra säsongen







living young and wild and free

Här nedan kommer en riktig skön låt. Blivit min favorit, går och nynnar på den hela tiden och sjunger refrängen, det ända som fattas är weed.. Skoja haha eller ? ;)

so what we get drunk
so what we smoke weed
we're just having fun
we dont care who sees
so what we go out
thats how its supposed to be
living young and wild and free



hamburgare a la Sandra


Såser, ruccola/spenat sallad, fetaost, lök, mmmmmh nu ska jag avnjuta en god middag framför She's the man!
Trevlig lördag alla !

äventyr

I natt var jag å Alex på äventyr i Umeå. Vårt första stopp var på MAX för att käka pommes med ett gäng snorungar bredvid. Efter vi fått in lite maud åkte vi pulka och lite sånt vuxenaktigt! Inte alls kallt för den delen heller som det varit typ hela veckan, menar då - 20°. Brrrr.


Alex(andra), jag och ngn alien

a second (miljons) chance

Tänkte ge bloggvärlden en chans till. Är sämst på att blogga men nu jävlar. Sandra var namnet. Kommer från Malmö men pluggar i Umeå till tandtekniker. Ska klura på lite designs till bloggen så den blir lite livlig och ball ! Blir en chill lördag för min del ! :)



RSS 2.0